Tradefair

Tradefair Geschiedenis

Februari 2001 – Januari 2009

LingeriePRO Aankooptreffen

Op initiatief van 11 bedrijven ging LingeriePRO Aankooptreffen van start in Hotel Serwir te Sint-Niklaas. Serwir zal 3 keer fungeren als ontmoetingsplaats en evolueert naar 19 bedrijven voor de wintereditie van 2002.

Vanaf augustus 2002 spreekt de lingeriesector af in zaal Stuurboord/Hangar 26 aan de Schelde in Antwerpen. De laatste editie van LingeriePRO als aankooptreffen, januari 2009, presenteerden 32 bedrijven zich aan de Belgische lingeriemarkt.

Augustus 2009 – Januari 2016

LingeriePRO Tradefair

De vorige locatie barstte uit haar voegen en iets verderop werd Hangar 29 de thuisbasis van de volwaardige vakbeurs LingeriePRO Tradefair. Waar bij het aankooptreffen vooral de focus op orders noteren lag, is de mix van oriënteren en orders plaatsen uitgesprokener bij de volwaardige vakbeurs.

De eerste editie in Waagnatie Expo & Events presenteerde 50 bedrijven. Ondertussen ontmoet je als lingeriespeciaalzaak meer dan 120 aanbieders met meer dan 350 merken. Ideaal dus om je persoonlijke lingeriewereld vorm te geven.

Juli 2016

Logo LingeriePRO: Het punt is…

… dat we op het punt staan of vaak al het punt bereikt hebben dat de retailer keuzes moet maken die hun toekomstvisie gaan bepalen. LingeriePRO wil meer dan ooit het centrale punt zijn waar de branche elkaar ontmoet en met elkaar handelt, kortom waar de toekomst zich ontplooit.

Daarom zetten we geen punt àchter, maar in het midden van het nieuwe logo.

Logo LingeriePRO: Het punt is…