Nieuws

19 dec 2017LingeriePRO data 2018

13 jul 2017Natuurlijk is Antwerpen bereikbaar!

Wegenwerken vragen wat aanpassing en in Antwerpen weten we er alles van. Waagnatie Expo & Events is perfect bereikbaar via Centrum Noord en Afslag Merksem of via Centrum Zuid en Afslag Antwerpen Zuid.

Via Centrum Noord rij je via Groenendallaan naar de LingeriePRO parking aan de Royerssluis bij het begin van de Oosterweelsteenweg of de LingeriePRO parking aan de Sloepenweg. Onze Shuttleservice met dank aan Audi & Autonatie Antwerpen brengt je dan tot aan de beurshal.

Via Centrum Zuid rij je o.a. via de Bolivarplaats en de De Gerlachekaai naar de Rijnkaai en de Waagnatie. Op deze manier kan je ook de extra parkings met Audi/Autonatie shuttle bereiken.

Via deze link krijg je nog meer info : IDEALE ROUTES

08 nov 2016Collecties lente - zomer 2018

08 nov 2016Ecologische voetafdruk

Als organisatie zijn we er ons van bewust dat een beursevent de nieuwste mogelijkheden moet volgen om de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken.

Tijdens de volgende januari-editie maken we ineens een immense sprong in de juiste richting. Zo wordt de standaard verlichting op de standen volledig LED en alle tapijt 100% gerecupereerd en gerecycleerd.